Biljarten

biljarten oud

Beja is èèn van de oudste groepen binnen de Ouderenbond Geertruidenberg, opgericht op 14 mei 1977. Deze begin activiteiten vonden plaats in `De Zalmstreek` met èèn biljart.
Doordat er een toeloop was van nieuwe actieve biljarters is er een 2e bijgekocht die via een eerste stoot van de toenmalige burgemeester dhr. Hartog werd geopend. In 1980 is men op 22 oktober verhuisd naar een nieuw onderkomen in de Koestraat en uiteindelijk in 1985 naar het huidige gebouw `Vestingzicht` waar men nog steeds met veel plezier wordt gebiljart.

Op dit moment bestaat Beja uit ongeveer 25 leden, waarvan het grootse deel zeer actief. Op de maandag en dinsdagmiddag wordt er door 4 ploegen deelgenomen aan de Dongemond competitie met 26 andere deelnemend biljartverenigingen en op de donderdagmiddag speelt men een eigen competitie (rooster).
Tevens heeft men jaarlijks een Beja biljarttoernooi, die vanwege de goede organisatie en gezelligheid kan rekenen op vele deelnemers uit de wijde omgeving.

Heeft u interesse om te komen biljarten, dat kan, u bent op boven genoemde middagen welkom, en voor inlichtingen kunt u ook terecht bij de activiteitenleider, telefoon 06-47622066 of via e-mail info@be-ja.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *