Barbecue 16 juli 2016

Verslag van de BBQ 2016

bbq-02
KLIK op mij voor de foto’s

Zaterdag 16 juli vond als afsluiting van het seizoen de jaarlijkse barbecue plaats. We hadden (wederom) geluk met het weer. Het was droog en de temperatuur prettig en zacht. Ook dit jaar mochten we ons weer verheugen op een grote opkomst van zo’n 90 personen. Met de vrijwilligers erbij, zit je dan al gauw op 95 mensen. Een hele club. Een uitdaging om het iedereen naar de zin te maken. Maar we gaan ervoor!

s ’Morgens om 10 uur waren een aantal vrijwilligers al present om de nodige voorbereidingen te treffen. Zowat al het meubilair ging naar buiten om iedereen een plaatsje te kunnen bieden. Een aantal stoelen, nog grijs van de verbouwing, moest ook nog even worden schoongemaakt. Er werd gepast en geschoven tot alles goed stond. Ook moesten er 2 tenten worden opgezet om straks de catering van Ronald Broeders onderdak te kunnen bieden. Even snel een bakkie koffie tussendoor, voordat ze weer verder moesten. Dan zien ze dat er 1 tent toch nog moet worden verzet, dus sjouwen met z’n allen. Zelfs het gras werd nog geveegd om te voorkomen dat dit steeds mee naar binnen werd gelopen!! De ochtendploeg is dan klaar en de barmedewerkers komen al binnen. Zelfs de eerste gasten dienen zich al aan. Maar die zullen nog even moeten wachten.

De fotograaf had zich intussen ook gemeld, evenals de accordeonist.

Het eten was weer uitstekend verzorgd en iedereen liet het zich dan ook goed smaken. Er heerste een goede sfeer en er werd gezellig gebabbeld en gelachen. Uiteindelijk ging iedereen dan ook voldaan naar huis. Dank aan het Bestuur en aan alle vrijwilligers die er weer zo hun schouders hebben ondergezet!

Joan Janssen

KLIK HIER voor de foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *