Meerdaagse busreis infoavond

jack-de-kort-01Er is in laatste ledenvergadering gevraagd of bij onze afdeling een meerdaagse reis kon worden georganiseerd.

Als het aan ons ligt wel, maar is hier voldoende interesse voor? Daarom zal reis organisator Jack de Kort (heeft tot tevredenheid de laatste 2 dagtochten voor ons georganiseerd) een voorlichting geven wat er al mogelijk is en dat op:

Woensdag 16 november 2016 – aanvang 19.30 uur

Joan Janssen 18-11-2016
Woensdag 16 november j.l. had het Bestuur een informatieavond georganiseerd om de belangstelling te peilen van onze leden voor een meerdaagse busreis. Dit naast de jaarlijkse 1-daagse busreis. Er waren zo’n 30 leden op afgekomen. Ook was hiertoe Busonderneming de Korte uitgenodigd.
Hun bedrijfsonderdeel voor meerdaagse reizen is ondergebracht in Jara Travel. De heer de Korte hield een praatje over zijn familiebedrijf dat SGR gecertificeerd is en gebruik maakt van de ruimere en luxe Royal Class bussen. Echter…..deze avond bracht niet wat wij, zowel het Bestuur als de leden, ervan hadden verwacht. Jara Travel had slechts één 5-daagse reis naar Ieper in Belgie, welke standaard in zijn programma zit.
Wij hadden concrete voorstellen verwacht met reisdoel, aantal dagen, aard van verzorging (heel of half pension) en ingesloten excursies etc. en voor welke prijs. En dat toegespitst op onze doelgroep; dus voor ouderen en rekening houdend met het feit dat er ook minder valide mensen (rollator en eventueel rolstoel) mee kunnen.
Waarschijnlijk berustte e.e.a. op een communicatiefout tussen ons en de busonderneming. Maar we gaan door met ons idee en pakken het anders aan;
dus……… wordt vervolgd.

UPDATE Het Bestuur 22-11-2016
Er zijn tijdens boven genoemde bijeenkomst 19 enquête formulieren in gevuld, waarbij men bij een vraag meerdere kruisjes konden zetten.

  • Heeft U belangstelling voor een meerdaagse busreis: ja > 19 maal.
  • Hoeveel dagen: 2 dg. > 2 / 3 dg. > 4 / 4 dg. 5 en voor een 5 daagse busreis > 13 maal.
  • Welk land heeft U voorkeur: Duitsland > 13 / Oostenrijk > 5 / België > 4 / Nederland 2 en als het maar gezellig is > 5 maal.
  • Wat is het maximale bedrag dat U hier wil besteden: € 450,- > 1 / € 400,- > 6 / € 300,- > 3 en € 250,- > 2 maal.
  • Suggesties? vol pensioen – half pensioen – excursies – voorjaar – alles erop en eraan – geen toeslag 1 persoons-kamer.

UPDATE Het Bestuur 5-12-2016
Naar aanleiding van de getoonde belangstelling voor een meerdaagse busreis en de ingevulde enquêteformulieren heeft het bestuur (lees Wim) bij meerdere reisorganisaties (een dus) een offerte aangevraagd voor een 4 daagse reis richting Duitsland voor de periode 16 t/m 19 mei 2017.
Zodra de gevraagde informatie binnen is, zal er voor de belangstellenden nogmaals een informatieavond plaatsvinden. De zal t.z.t. in de Even Bijpraten worden aangekondigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *